Tilbage
1:1 potentiale forløb

Fra udbrændt bankmand til livsglad mand - del 2

Dette har igennem årene medbragt, at mange mennesker har set mig som værende arrogant og snobbet... hvilket jeg har været rigtig ked af og flov over!

Fra udbrændt bankmand til livsglad mand - del 2

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det...

Men manden på billedet, som smiler og har det super godt på billedet (billedet er fra vores store datters konfirmation sidste år) har I manges øjne opnået store og flotte ting, resultater m.m.

Og disse mål og resultater er jeg også stolt og taknemmelig over... MEN... jeg har også erfaret, at min higen efter anerkendelse og store mål oftest har været ud fra mit ego og ikke fra mit hjerte.

Dette har igennem årene medbragt, at mange mennesker har set mig som værende arrogant og snobbet... hvilket jeg har været rigtig ked af og flov over!

For sådan vil jeg ikke fremstå...

De mennesker, som kender mig ALLER bedst - og det er faktisk ikke ret mange, selv om jeg kender rigtig mange søde mennesker - ved godt, at inde bag "facaden/under jakkesættet" - der har det tit været en mega usikker dreng/mand, som faktisk slet ikke har været så selvsikker og i kontrol, som hans ydre ofte har udstrålet.

Den usikre dreng/mand har tænkt (og gør det ofte stadig) om jeg nu også ER god nok som jeg er?

Hvem tør jeg virkelig være, når jeg ikke skal pleje mit ego og fremstå som "bankmanden", "pengeexperten" og ham som er god til alt det der med penge og økonomi??

Jeg er faktisk aller bedst til at få andre til at mærke og tro så meget på dem selv, at deres potentialer og drømme bliver til virkelighed...

"Vi skal altid tage vores egen medicin" hører jeg ofte... og jeg siger det også til andre...

Men jeg tager nu min egen medicin...

Jeg tager min indre power HJEM og giver mig selv lov til at mærke, at jeg rent faktisk TROR på mig selv... at jeg rent faktisk ER her på jorden for at bidrage fra mit største potentiale!

Så bare vent folkens...

Sommerfuglelarven er ved at udklække og sprede sine vinger ud...