Tilbage
1:1 potentiale forløb

Når livet stresser og gør ondt... (og 3 ting du kan gøre ved det)!

Du er sikkert faret afsted med karriere, skabe familie, fået 30 årigt realkreditlån til huset, en eller flere biler osv... og er endt som en tidsoptimist, som ikke helt kan forstå, at du ikke helt føler dig lykkelig, når du nu har fået skaffet dig det et liv, som de fleste andre har!?

VIGTIGT
Jeg tilbyder afklaringssamtale

Jeg samler KUN på tilfredse kunder, så derfor er denne samtale vigtig for både dig og mig.

De bedste resultater for både dig og mig kommer nemlig kun gennem gensidig tillid og en klar afstemning af forventninger

 • Samtalen sker pr. telefon varer ca 15 minutter
 • Du får klarhed over hvordan jeg arbejder med dig og dit potentiale
 • Book en afklaringssamtale ved at sende en mail på kontakt@mortanstorm.dk
Pris 0,00 kr. kr.

Når livet stresser og gør ondt... (og hvad du kan gøre ved det)!

Kender du det, at:

 • du føler dig presset af dine omgivelser
 • du har dårlig samvittighed
 • du er i tvivl om du er i det rette job?
 • du er i tvivl om du er i det rette parforhold?
 • du er ofte trist og frustreret
 • du har tankemylder
 • du går med en klump i brystet
 • du savner at være glad

Måske du kender mere end én af ovennævnte symptomer?

Alle disse symptomer er tegn på, at du ikke lever det liv du drømmer om... og det er klare tegn på, at du skal stoppe op og finde ud af hvor du er mest i ubalance i dit livshjul.

Du er sikkert faret afsted med karriere, skabe familie, fået et 30 årigt realkreditlån til huset, en eller flere biler osv... og er endt som en tidsoptimist, som ikke helt kan forstå, at du ikke helt føler dig lykkelig, når du nu har fået skaffet det et liv, som de fleste andre har!?

Eller har du "bare" ladet alle andres behov og "gode råd" føre dig til hvor du er i dag, fordi du har været bange at gå efter DINE drømme og behov?

Den ærlige sandhed er blot, at du bare har gjort som de fleste mennesker gør, nemlig at køre "mainstream og safe" og være som de fleste andre mennesker, da du har været af den overbevisning, at det de andre gør, må være den rigtige måde at leve livet på!?

Fortvivl dog ikke - det er ALDRIG for sent at begynde på en ny livsvej og derfor får du her 3 tips til, hvordan du kan begynde at skabe et liv og en hverdags, som du hellere vil have:

 1. Stop op og træk dig lidt tilbage og gør som de siger i flyveren under sikkerhedsgennemgangen inden take-off: Tag altid iltmasken på først selv, ellers kan du ikke redde/være noget for dine nærmeste
 2. Tag fat på den del i dit liv, som fylder allermest inde i dag (eller som er mest i ubalance) - når du får gjort noget ved det som fylder mest, får du nemlig lettere ved at tage fat på den næste "sten" i din rygsæk
 3. Bed om hjælp! Det lyder simpelt, men ikke desto mindre er det svært for de fleste mennesker, da vi er vokset op i et samfund med en overbevisning om, at andres behov er vigtigere end vores egne. 

 

Uanset om du har brug for hjælp og/eller er klar på at leve et et liv med mening, tid og penge til dine drømme, så tilbyder jeg dig en afklarende samtale med udgangspunkt i DIG, DINE behov og DINE drømme for livet.

De bedste hilsner

Mortan