Der er penge at spare på en erhvervskonto til din virksomhed
Der er penge at spare på en erhvervskonto til din virksomhed

Sådan får du en erhvervskonto til din virksomhed

At få en erhvervskonto (kaldes også firmakonto eller virksomhedskonto) til din virksomhed via en bank lyder umiddelbart let, men det kan faktisk godt være en udfordring.

Bankerne har en del krav til oprettelse af en erhvervskonto til din virksomhed (Tjek HER hvordan du forbereder dig til mødet med banken), men opfylder du dem, så bør det ikke være et problem.

DOG er der STOR forskel på hvor meget bankerne tager i oprettelsesomkostninger og løbende omkostninger når de tilbyder dig en erhvervskonto til din virksomhed.

Derfor vil jeg altid anbefale dig, at du indhenter tilbud og priser på en erhvervskonto fra mere end én bank, da der er stor forskel på hvad bankerne vil tjene på dig og din virksomhed.

Bankerne ser nemlig altid på dig og din virksomhed som en forretningsmulighed (men også som en risiko) og derfor kan det oftest være en fordel for dig at samle dine bankforretninger, både privat og virksomhed, for at opnå de bedste rabatter og priser.

Du kan også slippe for at troppe op i en bank for at få oprettet en erhvervskonto til din virksomhed, da internettet har fået udbydere som fx Lunar, Revolut Business eller Wise

Derudover er der også meget du skal være OBS på, hvis du også gerne vil låne penge af banken i forbindelse med din virksomhed. Dette kan jeg hjælpe dig med at få styr på, så det bliver mest på DINE præmisser og ikke kun på bankens præmisser (se mere under Bliv klar til banken via linket herunder)