sparring nu
1:1 Samtale

1:1 samtalen er for dig, som er klar på at tage seriøs ACTION på dine drømme om fx nyt job/karriere, flere penge og mere frihed.

Efter samtalen vil du vide helt konkret hvad du skal tage handling på NU, så den forvandling du ønsker dig sker NU!

  • Samtalens varighed 60-90 minutter
  • Samtalen kan foregå fysisk på mit kontor: Værkstedsvej 12, 5500 Middelfart (det kan også foregå som en walk-and-talk samtale i den smukke natur ved Hindsgavl Slot i Middelfart
  • Samtalen kan foregå Online

Prisen er inkl. moms

Køb 1:1 samtale her
Pris 1.250,00 kr.
VIGTIGT
Jeg tilbyder afklaringssamtale

Jeg samler KUN på tilfredse kunder, så derfor er denne samtale vigtig for både dig og mig.

De bedste resultater for både dig og mig kommer nemlig kun gennem gensidig tillid og en klar afstemning af forventninger

  • Samtalen sker pr. telefon varer ca 15 minutter
  • Du får klarhed over hvordan jeg arbejder med dig og dit potentiale
  • Book en afklaringssamtale ved at sende en mail på kontakt@mortanstorm.dk
Pris 0,00 kr. kr.
Mortan Storm
Mortan Storm

Potentialementor Mortan Storm

Potentiale er din skjulte power og talent, som endnu ikke er 100% forløst og som du måske er usikker på hvad er? eller er du usikker på, hvordan du bringer dit potentiale og talent i spil i alle livets aspekter!?

Som din mentor kan du trygt regne med, at jeg bruger alle mine kompetencer og erfaringer for at hjælpe dig med at få forløst dit unikke potentiale. 

Som din mentor får jeg dig til at mærke og tro så meget på dig selv og dit potentiale, at dine drømme kan blive til virkelighed hvis DU vil! 

Min egen "super power" er et åbent, positivt og stærkt mindset + en super skarp intuition, så helt naturligt vil du også blive udfordret og udviklet på netop disse områder, da alle dine begrænser OG potentiale sidder oppe i mellem dine ører!

Jeg er menneskekender til fingerspidserne og får derfor lynhurtigt en klar følelse af hvem du er og hvor "skoen trykker" hos dig.

Læs mere om Mortan Storm