Mortan er bare en klasse fyr som har fokus på det hele menneske, og ikke ”bare” fodboldspilleren Malte.

Jeg har igennem min tid i Middelfart Boldklub været så heldig at have arbejdet sammen med Mortan. Jeg har personligt selv været inde i en hård periode mentalt, og der har han virkelig hjulpet mig både med min fodbold, men vigtigst af alt har han givet mig nogle redskaber som jeg kan bruge i min hverdag til at overkomme de udfordringer som møder mig.

Malte S. Jürgensen
Det var rart at lyset for enden at tunnellen ikke var et modkørende tog!

Mortan, hjalp mig med at prioritere mit liv således, at der kan være plads til en erhvervskarriere sammen med et familieliv. Jeg har ligeledes fået nogle konkrete værktøjer, som kan hjælpe mig i dagligdagen, når bølgerne går højt og ikke mindst sikre at blussende på min kogeplade er jævnt fordelt.

Morten Ankjær Knudsen
Mortan er en seriøs, målrettet og hjertevarm coach!

Mortan er en seriøs, målrettet og hjertevarm coach. Han er god til at finde balancen mellem den objektive vurdering og den menneskelige indsigt - og det udmønter sig i et kærligt puf i den rigtige retning!

Eva Solveig Sørensen
Feedback fra foredrag: Intet quickfix - kun helhjertede beslutninger

Mortan Storm Dalsgård er nærværende og ærlig. Der er ingen slinger i valsen, når Mortan fortæller og deler om sig selv, sit liv og de vigtigste beslutninger i hans liv.

I Powerjobsøgerne Danmark Kolding, fik vi i dag fornøjelsen og sat tankerne i gang. 'Mig tid', ansvar og taknemmelighed er det nye mantra, som vi nu skal øve os i at sige til os selv!

Tak Mortan, for din tid, dit nærvær og dine super gode tips til, at vi skal passe godt på os selv.

Anne Ringstrøm Marvig
Feedback fra foredrag: Tak for indsparkene!

"Når du indkalder til et møde, så fortæl i overskriften, hvad I skal holde møde om. På den måde er alle trygge og klar til at finde fælles løsninger".

Jeg er vild med, at mandag formiddag hos Powerjobsøgerne Danmark i Fredericia byder på alt fra dødsens vigtige livsvalg, til grundlæggende tips til mødeledelse i hverdagen. Tak for indsparkene Mortan Storm Dalsgård

Sara Brøns Kanstrup